Thuis Wenzhou Longsun Electrical Alloy Co.,Ltd
Certificaat
China Wenzhou Longsun Electrical Alloy Co.,Ltd certificaten
China Wenzhou Longsun Electrical Alloy Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Dank! Ik ben zeer gelukkig. Mijn verzendingen is aan Montevideo, Dinsdag de lokale tijd Uruguay van 9.00 a.m. aangekomen. Dank u nogmaals. U bent enorm.

—— Catherine Malek

Het verbazen! Ik ben zeer tevreden en geïmponeerd. Uw Contact is zeer goed! Absoluut tot meer in de toekomst van hetzelfde of iets anderen opdracht geven

—— Tom Perkins

Ik ben online Chatten Nu

Wenzhou Longsun Electrical Alloy Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6 7
Wenzhou Longsun Electrical Alloy Co.,Ltd Wenzhou Longsun Electrical Alloy Co.,Ltd Wenzhou Longsun Electrical Alloy Co.,Ltd Wenzhou Longsun Electrical Alloy Co.,Ltd Wenzhou Longsun Electrical Alloy Co.,Ltd Wenzhou Longsun Electrical Alloy Co.,Ltd Wenzhou Longsun Electrical Alloy Co.,Ltd
ons bedrijf landschap Een hoek Hal
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Wereldwijd
Merken : Longsungroep
Aantal werknemers : 300~500
Jaarlijkse omzet : 50 Million-70 Million
Opgericht Jaar : 1986
Export pct : 10% - 20%

Co. van de Longsungroep, Ltd, in 1986 wordt opgericht, is een onderzoek, een productie en verkoop in één van de belangrijke ondernemingen in elektrocontactmaterialen, de samengestelde strook van het Groeps dure/goedkope metaal, elektrocontactmaterialen, het contactelement van het precisieponsen, zonne Zilveren aspecten van de industrie met scherp-randtalent, geavanceerde technologie, prima materiaal en de perfecte dienst die.
China Wenzhou Longsun Electrical Alloy Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0
Onze producten worden wijd gebruikt op hoog en laag voltage elektromateriaal, militair, ruimtevaart, elektronika, telecommunicaties, huistoestellen, zonnepanelen en andere gebieden, de Groep die hoofdzakelijk Fortuin 500 dienen bedrijven, Schneider, ABB, LG, Siemens, Omron, Britse Invensys, GE, Tyco, Eaton, Emerson, Chint, West-Duitsland, de mensen, Tengen, Jinlong Elektro, Xiamen Hongfa ander wereld-beroemd Electric Company.
China Wenzhou Longsun Electrical Alloy Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1
 

Onze Groep bezit de Legeringsco. van Shanghai Longsun, Ltd, de Investeringsco. van Zhejiang Longsun, Ltd. En Elektro de Legeringsco. van Wenzhou Longsun, Ltd, Elektronisch de Technologieco. van Zhejiang Longsun, Ltd, Co. van de de Bouwinvestering van Zhejiang Stedelijk, Ltd, met een totaal geregistreerd kapitaal van 370 miljoen yuans, 2013 jaarlijkse verkoop van 1,4 miljard yuans, de totale activa van 1,2 miljard yuans.
China Wenzhou Longsun Electrical Alloy Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2
 

De Longsungroep werd toegekend „het Beroemde Handelsmerk van China“, „Nationale Hi-Tech Onderneming“, „Nationale Toortsimplementatie van onderneming“, „Hi-tech van Shanghai Onderneming“, „high-tech ondernemingen in Zhejiang-Provincie,“ en aangezien de de legerings Standaardinstantie van het land elektroeenheden, het bedrijf de van ISO14001 milieu het beheersysteem en van OHSAS18001 bedrijfsgeneeskundigen en de certificatie van het veiligheidssysteem, ISO9001-kwaliteitsbeheersysteem overgingen. Ontvangen en nam aan een aantal nationale, industrie-standaardsysteemrevisie deel. Longsun vandaag is globale visie, een open mening, om de algemene geest te leiden die van innovatie, de historische opdracht van nationale ondernemingen dragen, die de ontwikkelingsrichting van elektrocontactmaterialen leiden, inspanningen om een internationaal merk van Longsun-invloed tot stand te brengen.

 

Contactgegevens
Wenzhou Longsun Electrical Alloy Co.,Ltd

Contactpersoon: Ms. Tracy Wang

Tel.: 86-577-61751116

Fax: 86-577-61759155

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)